personeelsfeest in Pan Am-stijl

De droom

Callexcell staat voor not another contact center. Daar hoort ook niet zomaar een personeelsfeest bij. Het management belde bij ons aan om een onvergetelijke avond te organiseren voor hun 800 genodigden. Graag in een thema dat hun uitbreiding naar hun nieuwe vestigingen mooi in de verf zette.

 

Waargemaakt

Wie expansie zegt, zegt ook reizen. In overleg met Callexcell besloten we om de imposante Hangar66 in Sint-Truiden om te bouwen tot een retroluchthaven in charmante Pan Am-stijl. Van de organisatie vooraf tot en met de volledige inkleding en invulling ter plaatse.

onze +service

In eerste instantie was het de bedoeling om het stadion van Stayen om te bouwen in een moderne luchthavenhal. Door een samenloop van omstandigheden moesten we de plannen herbekijken en stelden we voor om helemaal retro te gaan.
Met succes! Eens de gasten arriveerden, werden ze eerst even “gefouilleerd” door de “luchthavensecurity”. Eens ingecheckt, kon het feestje helemaal van de grond gaan. Een retro bistro, dj Pat Krimson als muzikale piloot van de Magic Flight, dansende stewardessen, een helikopter in het midden van de dansvloer, een vliegtuigsimulator voor de aspirant-piloten onder het gezelschap…