opening nieuwe kantoren Cegeka

De droom

Als één van Limburgs meest toonaangevende bedrijven trok Cegeka eind 2019 naar Corda Campus 3. Deze vestiging kozen ze dan ook als hun nieuwe hoofdkantoor. Voor deze opening in te huldigen, klopte de IT-reus bij ons aan. Met de komst van heel wat prominente politieke en economische figuren moest de focus dan ook net juist liggen.

 

Waargemaakt

Is iedereen klaar voor de Grand Opening? De nieuwe uitvalsbasis van Cegeka verdiende uiteraard de nodige ruchtbaarheid. Voor deze opdracht namen we daarom niet alleen de organisatie van het evenement helemaal in handen, maar ook de volledige omringende communicatie richting genodigden en pers.

onze +service

Hoe leg je tijdens een groots evenement met zo’n 200 genodigden, waaronder heel wat prominenten, de focus volledig op de gastheer? The Service Company koos voor een aparte aanpak. Een minimum aan show, een maximum aan huiselijkheid.
Hoe? Door onder meer het reeds aanwezige interieur door te trekken tijdens het event, door de vaste huisbloemist in te schakelen… Sober, maar bekend aanvoelend. Vele kleine vertrouwde elementen die ervoor zorgden dat Cegeka de hele avond lang in the picture stond. Met succes, zo viel van de vele lachende gezichten af te lezen.