Metro goes Soho

De droom

Jaarlijks nodigt horecagroothandel Metro Hasselt leveranciers en partners uit voor hun nocturne. In dit geval had de klant zelf al een duidelijk beeld over de locatie. Alleen was er nog een origineel thema nodig rond deze culinaire beleving, zodat de meer dan 400 genodigden een geweldige avond konden beleven.

 

Waargemaakt

Plaats van gebeuren: muziektempel Muziekodroom in Hasselt. Op slechts enkele honderden meters van de gebouwen van Metro Hasselt. In ware Londense Soho-stijl presenteerden tientallen leveranciers hun beste producten.

 

Chef-kok Jo Grootaers van sterrenrestaurant Altermezzo zorgde er voor bijkomend culinair genot, terwijl we de setting zelf omtoverden tot een plaats vol Polaroid-foto’s, karikaturisten, personeel in kunstige outfits… Londen lag voor even niet aan de Thames, maar aan het Albertkanaal.

onze +service

Toen Metro ons voorstelde om een avond in galabalstijl uit te werken in de Muziekodroom, dachten wij volledig out of the box en kwamen we met het idee “Soho Londen”, wat volledig aansloot bij de gekozen locatie.