Op zoek naar het Wei-gevoel

De droom

Op vraag van bouwbedrijf Derdaele gingen we op zoek naar een leuke teambuilding voor meer dan vijftig werfarbeiders.

 

Waargemaakt

Wie boerderij spelen zegt, weet dat er een leuke namiddag op het programma staat. Wij stelden het concept aan de klant voor en namen de volledige organisatie van de teambuilding in handen.

onze +service

We zouden The Service Company niet zijn als we geen extra persoonlijke touch zouden toevoegen. Wij zorgden voor gepersonaliseerde kledingaccessoires met het bedrijfslogo op en werkten een bouwquiz op maat uit voor de kandidaten. Een dagje op de boerderij, maar toch dat tikkeltje anders. Tot grote tevredenheid van de klant, voor wie we nu al drie jaar op rij de teambuildings voor onze rekening mogen nemen.

teambuilding Kachet

De droom

Zoals elk jaar kregen we de vraag de teambuilding te organiseren. Dit jaar met extra ‘cachet’!

 

Waargemaakt

Voor hun teambuilding gingen we terug in de tijd, Woodstock, it was! Exact 50 jaar geleden! We verbouwden  Hangar58 Bokrijk om tot dit hippie-festival. Strobalen werpen, …

onze +service

Vanzelfsprekend was het dat wij niet verder moesten kijken naar accommodaties want wij kregen de fantastische Kachet Venues ter onze beschikking. Met het Tiendeschuur Herkenrode en Goed van Gotem hadden wij de perfecte Woodstock omkadering.
Helaas hebben wij geen invloed op het Belgische weer en moesten we last minute beginnen schakelen. Daarom bouwden wij ons mini Woodstock festival in Hangar 58. Met deze “Actie – Reactie” kon het slechte weer dit team zeker niet tegen houden om er een zonnige dag van te maken.