Oriental vibes

De droom

60 jaar Heuschen en Schrouff, dat kan niet onopgemerkt blijven.

Waargemaakt

Deze toonaangevende leverancier van Aziatische supermarkten weet hoe te feesten! Luchtacrobatie, een leeuwendans en de beats van Two Brothers on the 4th floor waren nog maar enkele highlights van deze avond. Afsluiten deden we hier met letterlijk alles in vuur en vlam te zetten!

onze +service

De klant werd vanaf het eerste moment ontzorgd, zodat zijn hun volledig konden focussen op genieten. Van hotels, tot transport werd door de Waarmakers opgevolgd zodat alles vlekkeloos kon verlopen.

Red Carpet Event

De droom

Lidl vroeg ons om al hun medewerkers letterlijk in de schijnwerpers te plaatsen!

Waargemaakt

Een 1000 tal feestvierders, een avond vol culinaire verwennerij bezorgd op de beats van de klassieker onder de DJ’s Wouter Das!

onze +service

Glamour, glitter en glowsticks maakten van dit personeelsfeest eentje om niet snel te vergeten.

Allphi

De droom

Allphi vroeg ons hun personeel te laten wederkeren in hun ‘jonge’ jaren. Voor ieder van hun een persoonlijke pure nostalgische ervaring. Party like it’s 1999!  

 

Waargemaakt

We toverden Het Witte Paard Blankenberge om tot een ware jaren 90 discotheek. Van fluo smileyringen tot Arcadegames, niets kon ontbreken aan dit feest.

onze +service

De vraag om één van de meest iconische revuetempels van Vlaanderen om te toveren tot een jaren 90’s party, bracht heel wat creatieve kronkels met zich mee. Door het beste van de 2 werelden te combineren, slaagden wij op een speelse manier in onze opzet.

ES-Tooling

De droom

De opening van hun nieuwe vesteging moet in stijl worden ingehuldigd!  Lest party like in the roaring twenties!

 

Waargemaakt

We toverden deze bedrijfshal om tot een ware West Egg New York feestlocatie. Goud en zwart interieur, culinaire hoogtepunten en lieten de dollars rollen in onze casino spelen.

onze +service

Het creëren van een gezellige en warme sfeer in een openbedrijvenhal met een hoogte van 8m was een uitdaging. Door creatief om te gaan met “licht” en het plaatsen van reuze lusters, toverden wij deze industriehal om tot een West Egg New York feestlocatie.

Metro goes Soho

De droom

Jaarlijks nodigt horecagroothandel Metro Hasselt leveranciers en partners uit voor hun nocturne. In dit geval had de klant zelf al een duidelijk beeld over de locatie. Alleen was er nog een origineel thema nodig rond deze culinaire beleving, zodat de meer dan 400 genodigden een geweldige avond konden beleven.

 

Waargemaakt

Plaats van gebeuren: muziektempel Muziekodroom in Hasselt. Op slechts enkele honderden meters van de gebouwen van Metro Hasselt. In ware Londense Soho-stijl presenteerden tientallen leveranciers hun beste producten.

 

Chef-kok Jo Grootaers van sterrenrestaurant Altermezzo zorgde er voor bijkomend culinair genot, terwijl we de setting zelf omtoverden tot een plaats vol Polaroid-foto’s, karikaturisten, personeel in kunstige outfits… Londen lag voor even niet aan de Thames, maar aan het Albertkanaal.

onze +service

Toen Metro ons voorstelde om een avond in galabalstijl uit te werken in de Muziekodroom, dachten wij volledig out of the box en kwamen we met het idee “Soho Londen”, wat volledig aansloot bij de gekozen locatie.

personeelsfeest in Pan Am-stijl

De droom

Callexcell staat voor not another contact center. Daar hoort ook niet zomaar een personeelsfeest bij. Het management belde bij ons aan om een onvergetelijke avond te organiseren voor hun 800 genodigden. Graag in een thema dat hun uitbreiding naar hun nieuwe vestigingen mooi in de verf zette.

 

Waargemaakt

Wie expansie zegt, zegt ook reizen. In overleg met Callexcell besloten we om de imposante Hangar66 in Sint-Truiden om te bouwen tot een retroluchthaven in charmante Pan Am-stijl. Van de organisatie vooraf tot en met de volledige inkleding en invulling ter plaatse.

onze +service

In eerste instantie was het de bedoeling om het stadion van Stayen om te bouwen in een moderne luchthavenhal. Door een samenloop van omstandigheden moesten we de plannen herbekijken en stelden we voor om helemaal retro te gaan.
Met succes! Eens de gasten arriveerden, werden ze eerst even “gefouilleerd” door de “luchthavensecurity”. Eens ingecheckt, kon het feestje helemaal van de grond gaan. Een retro bistro, dj Pat Krimson als muzikale piloot van de Magic Flight, dansende stewardessen, een helikopter in het midden van de dansvloer, een vliegtuigsimulator voor de aspirant-piloten onder het gezelschap…