Castle wedding

De droom

Elke meisjesdroom is trouwen met een prins en liefst in een Kasteel.

Waargemaakt

Voor An-Cathérine en Matthias  waren de royale tuinen van Kasteel van Duras hun  ultieme droom. Midden in het groen en omringd door hun geliefden… werd deze droom realiteit.

onze +service

Het huwelijk werd per dagdeel gevierd op een verschillende locatie. Onze Waarmakers splitste zich om zo op elke locatie de droom ‘service’ tot werkelijkheid te brengen.

Heavy Metal Wedding Vibes

De droom

Na een lang en onverwacht uitstel, was eindelijk de organistaie van de grote dag van Olivier en Haaike aan de orde.

Waargemaakt

Een prachtige locatie, een gezelllig samen zijn met familie en vrienden en dit met een special touch of heavy metal was hun grote wens, die werd waargemaakt!

onze +service

De prachtig industriële locatie Hangar58 omtoveren tot een feeërieke wedding setting.

Ann & Koen

De droom

Ann & Koen kwamen bij ons ten raadde voor hun ‘rock & roll’ thema huwelijk te organiseren.

 

Waargemaakt

Zwart, hout, donkerrode tinten en op de achtergrond ‘You never Can Tell’ – Chuck Berry, maakte van hun speciale dag een topdag om ook voor ons nooit te vergeten!

onze +service

Het uitwerken van de meest romantische dag van hun leven, met een vleugje pittigheid van Rock&Roll.

Huwelijk Véronique en Hans

De droom

Véronique en Hans kwamen bij ons te raden voor hun sprookjes huwelijk te verwezenlijken. “Une belle histoire”

 

Waargemaakt

Een romantische setting, culinair genot met daar bij de passende muzieknoten van The Moodsquad . Het feest werd verder op stelten gezet door niemand minder dan Dj Sven Ornelis.

onze +service

Wij zijn niet voor niets ‘”The Service Company”. Zoals bij al onze huwelijksfeesten stonden wij dit pracht koppel met raad en daad bij op de meest belangrijke dag van hun leven. Van een zakdoek wanneer nodig tot het bewaren van de ringen…

sprookjeshuwelijk in Como

De droom

An Italian love story. Een huwelijk zoals het in de mooiste sprookjes- boeken staat geschreven. In het bijzijn van een zeventigtal familieleden en beste vrienden. Dat was de grote droom van het echtpaar.

 

Waargemaakt

Om de liefde van dit echtpaar ten volle te vieren, vlogen we iedere genodigde over voor een driedaags feest aan het Comomeer in Italië. Van de invitaties, over het transport tot de organisatie van het oefendiner. Geplande dagactiviteiten ter plaatse een dj-brunch en als afsluiter een traditionele Italiaanse barbecue. Een magisch landgoed aan het water werd de sprookjeslocatie van dienst.